Efficiënt plannen: Alles over onze nieuwe afsprakenservice

Beste gewaardeerde klanten,

We hebben groot nieuws om met jullie te delen: onze kapsalon stapt over naar een geavanceerder en gebruiksvriendelijker afsprakensysteem via onze website, en we kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met Salonized. Deze innovatieve tool is ontworpen om jullie ervaring met het plannen van afspraken naar een hoger niveau te tillen.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Eenvoudig online afspraken maken: Met Salonized kun je moeiteloos en snel online afspraken inplannen via onze website. Of je nu thuis bent of onderweg, het boeken van je favoriete behandeling is slechts een paar klikken verwijderd.

Overzicht van beschikbaarheid: Dankzij Salonized heb je direct toegang tot de beschikbaarheid van onze teamleden. Dit maakt het plannen van je bezoek nog handiger, omdat je de perfecte tijd kunt kiezen die past bij jouw drukke schema.

Herinneringen en notificaties: Nooit meer een afspraak vergeten! Salonized stuurt automatisch herinneringen en notificaties, zodat je altijd op de hoogte bent van je geplande bezoeken. Dit draagt bij aan een georganiseerde agenda en minder stress in je dagelijkse leven.

Belangrijke informatie voor (vaste) klanten

Als gewaardeerde klant vragen we je om eenmalig een nieuwe registratie te voltooien op ons vernieuwde afsprakensysteem. Deze kleine stap stelt ons in staat om je beter van dienst te zijn en een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden. We danken je bij voorbaat voor je medewerking!

Nieuw: aanbetalingen voor afspraken

Om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar afspraken, introduceren we ook aanbetalingen. Bij het maken van een afspraak zullen wij vragen om een kleine aanbetaling, die vervolgens wordt verrekend met de totale kosten van je behandeling. Dit helpt ons om een soepele planning te garanderen en jou de best mogelijke service te bieden.

We zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen zullen bijdragen aan een betere algehele ervaring voor jou als gewaardeerde klant. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze kapsalon via ons vernieuwde Salonized afsprakensysteem.

Bedankt voor je begrip en voortdurende steun. Heb je vragen of feedback? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om jouw kapperservaring zo aangenaam mogelijk te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *