De perfecte krul voor jouw lokken

Ben je gezegend met prachtige krullen, maar weet je niet altijd hoe je ze het beste kunt verzorgen? Of ben je op zoek naar een manier om je krullen nog meer te laten stralen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze krullenspecialist helpt je graag!

Onze kennis over krullen is enorm uitgebreid

Onlangs hebben we een nieuwe training gevolgd, waarbij we nieuwe kennis hebben opgedaan over de verschillende soorten krullen, de juiste verzorgingsproducten en de beste en nieuwste kniptechnieken. We weten dus precies wat jouw krullen nodig hebben om optimaal te vallen.

De perfecte behandeling voor jouw krullen

We bieden diverse behandelingen aan die perfect zijn voor krullen, waaronder:

  • Krulknip: We knippen je krullen in de juiste vorm, waardoor ze optimaal vallen en hun natuurlijke schoonheid optimaal tot hun recht komt.
  • Oxilock herstelbehandeling: Deze behandeling hydrateert en herstelt je krullen van binnenuit, waardoor ze gezonder, glanzender en veerkrachtiger worden.
  • Detox shampoo: Deze shampoo reinigt je krullen op een milde manier, zonder ze uit te drogen. Zo blijven je krullen langer mooi en gezond.

Naast de behandelingen kunnen we je ook adviseren over de juiste krulproducten. We werken met de beste merken, zodat je zeker weet dat je krullen de verzorging krijgen die ze verdienen.

Krullenspecialist Almere

Celina is een van onze stylisten die zich onder andere heeft gespecialiseerd in krullen. Ze is super geduldig en neemt alle tijd om je krullen perfect te knippen en te stylen. Celina luistert naar jouw wensen en geeft je advies over hoe je je krullen thuis het beste kunt verzorgen.

Maak een afspraak voor een krulbehandeling

Ben je klaar om je krullen naar een hoger niveau te tillen? Maak dan een afspraak voor een krulbehandeling bij ons in de salon. We nemen alle tijd voor je en zorgen ervoor dat je met prachtige krullen de deur uit gaat.

Een krulbehandeling duurt minimaal 1 tot 1,5 uur. We nemen de tijd om je krullen te analyseren, de juiste behandeling te kiezen en je krullen perfect te knippen en te stylen.

We hopen je snel te zien in de salon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *