Academy

For professionals

Welkom! Ben jij een beginnend of juist een ervaren haarstylist en wil jij graag jouw kennis verbreden/verbeteren? Dan ben je bij de Be My Guest Academy aan het juiste adres. Wij bieden cursussen aan zodat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen en direct aan de slag kunt gaan als een pro! Alle cursussen zijn bij ons altijd op afspraak te boeken. Bij elke starter- of masterclass kun je zien wanneer de desbetreffende cursus gegeven wordt en kun je meteen een plekje boeken. De meeste cursussen worden gegeven op zon- en maandagen.

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data beschikbaar voor onze cursussen. Bij interesse kun je contact opnemen via het contactformulier.

Boost your Brow Skills ⏤ Brow Stylist

incl. certificaat + waxing kit t.w.v. €149

Heb je nog weinig ervaring met wenkbrauwstyling? Begin dan met onze cursus Brow Stylist. Na de dagtraining weten wij zeker dat je zelfverzekerd aan de slag kan als een pro!

Opties selecteren

Boost your Brow Skills ⏤ Henna Brows

incl. certificaat + starter kit t.w.v. €129

Voor de brow stylist die niet achter wil blijven, bieden wij deze intensieve cursus aan. Wij leren jou alles over de henna brows. Na de dagtraining kun jij de picture perfecte henna brows aanbrengen bij jouw klanten.

Opties selecteren

Boost your Brow Skills ⏤ Brow Lamination

incl. certificaat + kit t.w.v. €95

De nieuwste trend op het gebied van brows is de “brushed-up brow”. Ook wel “fluffy brows” genoemd. Brow Lamination is meer dan de wenkbrauwhaartjes rechtop zetten. Het is echt een treatment voor gevorderden.

Opties selecteren

Boost your Lash Skills ⏤ Lash Volume Lift

incl. certificaat + starter kit t.w.v. €95

Deze 1-daagse cursus is gericht op starters. Tijdens deze cursus leer je alles over de technieken voor de perfecte lash lift en ontvang je alle informatie omtrent lash lifting.

Opties selecteren

Masterclass: Balayage/Foilyage

incl. certificaat

Verbreed je skills en word expert op het gebied van het creëren van balayage’s of foilyage’s! Wij trainen je in dit proces van A tot Z. Na afloop mag je een welverdiend certificaat in ontvangst nemen.

Opties selecteren