Academy

For professionals

Welkom! Ben jij een beginnend of juist een ervaren haarstylist en wil jij graag jouw kennis verbreden/verbeteren? Dan ben je bij de Be My Guest Academy aan het juiste adres. Wij bieden cursussen aan zodat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen en direct aan de slag kunt gaan als een pro! Alle cursussen zijn bij ons altijd op afspraak te boeken. Bij elke starter- of masterclass kun je zien wanneer de desbetreffende cursus gegeven wordt en kun je meteen een plekje boeken. De meeste cursussen worden gegeven op zon- en maandagen.

Starterclass: Brow Stylist

incl. certificaat + waxing kit t.w.v. €149

Heb je nog weinig ervaring met wenkbrauwstyling? Begin dan met onze cursus Brow Stylist. Na de dagtraining weten wij zeker dat je zelfverzekerd aan de slag kan als een pro!

€664,29 incl. btw

Binnenkort beschikbaar

Starterclass: Lash Volume Lift

incl. certificaat + starter kit t.w.v. €95

Deze 1-daagse cursus is gericht op starters. Tijdens deze cursus leer je alles over de technieken voor de perfecte lash lift en ontvang je alle informatie omtrent lash lifting.

€393,25 incl. btw

Binnenkort beschikbaar

Masterclass: Henna Brows

incl. certificaat + starter kit t.w.v. €129

Voor de brow stylist die niet achter wil blijven, bieden wij deze intensieve cursus aan. Wij leren jou alles over de henna brows. Na de dagtraining kun jij de picture perfecte henna brows aanbrengen bij jouw klanten.

€422,29 incl. btw

Binnenkort beschikbaar

Masterclass: Brow Lamination

incl. certificaat + kit t.w.v. €95

De nieuwste trend op het gebied van brows is de “brushed-up brow”. Ook wel “fluffy brows” genoemd. Brow Lamination is meer dan de wenkbrauwhaartjes rechtop zetten. Het is echt een treatment voor gevorderden.

€393,25 incl. btw

Binnenkort beschikbaar

Masterclass: Master Brow & Lash Stylist

incl. certificaat + starter kit t.w.v. €350

Tijdens deze training leer je nauwkeurig het waxen van de wenkbrauwen met spatel en hot wax en leer je het perfect aanbrengen van gewone verf en henna brows, brow lift en lash lift – all in one day!

€1.512,50 incl. btw

Binnenkort beschikbaar