Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel

Jean Paul Mynè is een Italiaans merk en staat synoniem voor professionaliteit, kwaliteit en respect voor mens en dier. Wij werken met de volgende productlijnen: Navitas Organic Touch, D.O.C. Color, D.O.C. Active Enzyme, D.O.C. Oleodoc en Oxilock. Alle producten zijn vrij van siliconen-, parabenen-, SLS & SLES- en ammonia en zijn 100% vegan en dierproefvrij. Lees verder ⟶

De hoogwaardige hairextensions met afkomst Rusland Mongolië zijn van perfecte kwaliteit die geweldig zacht en glad aanvoelen, en zo blijven ze ook tijdens de gehele draagtijd van zo’n 6/8 maanden. Door de uitgebreide kleurencollectie van Humano Hair is er altijd wel een kleur die perfect matched met elke haarkleur. Of je nou highlights hebt, een balayage of natuurlijke eigen haarkleur.

Hieronder staan een aantal merken waar wij mee werken tijdens onze beauty behandelingen zoals permanente make-up en wimper- en wenkbrauw behandelingen. Alle merken zijn met veel zorg uitgekozen. Voor vragen en advies kun je altijd terecht in onze salon.

Wij werken met de producten van FACE voor permanente make-up. FACE is ontwikkeld in Moskou. Het team bestaat uit meer dan 40 mensen, waaronder chemici, biologen, technologen en erkende kwaliteitscontrole specialisten. Zij zijn jarenlang bezig geweest om een groot aantal pigmenten te testen die op de markt voor permanente make-up bestaan en hebben zij de composities zorgvuldig uitgewerkt om een ​​nieuw, uniek pigment te creëren.

Dyotics is ontwikkeld door Mrs.Highbrow Amsterdam. Vanaf ±2011 hebben zij voldoende ervaring met het stylen van wenkbrauwen, waardoor zij precies weten waar een goed wenkbrauw product aan moet voldoen. Dyotics is gemaakt van de beste Indiase henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. De henna kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid tot wel 14 dagen.

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! We worden ons steeds bewuster van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil is marktleider op gebied van verfproducten voor wimpers en wenkbrauwen. Met de producten van RefectoCil staan wij garant voor een professionele kleuring van zowel wimpers als wenkbrauwen.