Dé oplossing voor beschadigd, droog, dof en futloos haar

Wie kent OLAPLEX niet? Het wondermiddel OLAPLEX is enorm populair en hydrateert en verzorgt het haar zodat het in optimale conditie is. Olaplex is ontstaan door onderzoek van prof. Craig Hawker, biochemicus en directeur van het California Nanosystems Institute, directeur van Dow Materials Institute en co-directeur van het Materials Research lab aan de Universiteit van California. Het is een technologische doorbraak waarbij 3 componenten tot 1 nieuw ingrediënt zijn geëxtraheerd. Dit ingrediënt is 100% veilig en veelvuldig gepatenteerd. Alle producten van OLAPLEX zijn vrij van siliconen, sulfaten, parabenen en gluten en zijn vrijwel geschikt voor ieder haartype. OLAPLEX 100% vegan en dierproefvrij.

Wij gebruiken OLAPLEX voor verschillende behandelingen. Zo werkt het op natuurlijk haar (en extensions) dat wordt behandeld met highlights, balayage, permanent, blonderen, toners en andere kleuringen. OLAPLEX kan ook aan chemische behandelingen toegevoegd worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden hiervan. Zo kan OLAPLEX perfect gecombineerd worden met een keratinebehandeling, maar dit mag alleen gedaan worden in de salon door professionals.

De bescherming die OLAPLEX biedt is blijvend. Zelfs als het product niet langer gebruikt wordt. OLAPLEX bestaat uit één actief ingrediënt; bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit ingrediënt is in staat is om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze permanent te herstellen. Het resultaat is blijvend en OLAPLEX kan voor, tijdens of na thermische of chemische behandelingen aangebracht worden.

Ook is OLAPLEX vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en worden de producten niet getest op dieren.

Hoe werkt OLAPLEX?

OLAPLEX heeft verschillende edities; No.0, No.1, No.2, No.3, No.4, No.5, No.6, No.7, No.8 en No.9. No.1 en 2 worden alleen in de salon gebruikt. De producten kunnen worden toegevoegd aan een kleurbehandeling, of worden gebruikt als herstellende haarbehandeling. No.1 wordt gebruikt om het haar te herstellen en No.2 om het haar te versterken.

OLAPLEX No.0 en No.3 t/m No.9 zijn producten geschikt voor thuisgebruik. Met het gebruik van thuisproducten is het effect van een behandeling in de salon nog groter! De bekendste thuisproducten zijn OLAPLEX Hair Perfector No.3 (een thuisbehandeling) en de OLAPLEX Bond Smoother No.6 (een leave in-product).