Dé oplossing voor beschadigd, droog, dof en futloos haar

Wie kent OLAPLEX niet? Het wondermiddel OLAPLEX is enorm populair en hydrateert en verzorgt het haar zodat het in optimale conditie is. Olaplex is ontstaan door onderzoek van prof. Craig Hawker, biochemicus en directeur van het California Nanosystems Institute, directeur van Dow Materials Institute en co-directeur van het Materials Research lab aan de Universiteit van California. Het is een technologische doorbraak waarbij 3 componenten tot 1 nieuw ingrediënt zijn geëxtraheerd. Dit ingrediënt is 100% veilig en veelvuldig gepatenteerd. Alle producten van OLAPLEX zijn vrij van siliconen, sulfaten, parabenen en gluten en zijn vrijwel geschikt voor ieder haartype. OLAPLEX 100% vegan en dierproefvrij.

Wij gebruiken OLAPLEX voor verschillende behandelingen. Zo werkt het op natuurlijk haar (en extensions) dat wordt behandeld met highlights, balayage, permanent, blonderen, toners en andere kleuringen. OLAPLEX kan ook aan chemische behandelingen toegevoegd worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden hiervan. Zo kan OLAPLEX perfect gecombineerd worden met een keratinebehandeling, maar dit mag alleen gedaan worden in de salon door professionals.

De bescherming die OLAPLEX biedt is blijvend. Zelfs als het product niet langer gebruikt wordt. OLAPLEX bestaat uit één actief ingrediënt; bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit ingrediënt is in staat is om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze permanent te herstellen. Het resultaat is blijvend en OLAPLEX kan voor, tijdens of na thermische of chemische behandelingen aangebracht worden.

Ook is OLAPLEX vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en worden de producten niet getest op dieren.

 • 62,95 incl. BTW

  Met deze Olaplex Best of the Bond Builders kit kan jij het beschadigde haar zelf intensief herstellen en zorg je ervoor dat het haar er weer stralend en gezond uitziet!

 • Bestsellers Set €5 korting
  84,85 incl. BTW

  Een prachtige set voor mooi en gezond haar. Deze set bevat de 3 bestsellers welke beschadigd haar intensief voedt.

  Met deze prachtige set van Olaplex, bestaande uit Olaplex no. 3, 4 en 5, heb je de 3 bestsellers in huis om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar optimaal te verzorgen. De shampoo en conditioner versterken en herstellen het haar van binnenuit en het treatment is de perfecte hulp bij het haar in topconditie brengen. Je haar zal weer glans krijgen en gezonder en sterker zijn. Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

 • 57,50 incl. BTW

  Salonwaardig haar door het Olaplex No.3 en No.0 Duo. Het duo, dat een combinatie vormt van een voorwasbehandeling en een herstellende behandeling, werkt in harmonie samen om het haar sterker en zachter te maken met een gezonde glans.

 • 29,95 incl. BTW

  De perfecte thuisbehandeling om beschadigd haar intensief te herstellen en het haar te versterken. Na gebruik van de Olaplex No.0 is beschadigd haar direct zichtbaar hersteld en versterkt. Het haar is weer zacht en glanzend!

 • 29,95 incl. BTW

  De No.3 Hair Perfector is een wereld-wijde best seller als een thuisbehandeling die haarbreuk vermindert en zichtbaar versterkt. Het verbetert de algehele uitstraling en textuur door beschadigd haar te repareren.

 • 29,95 incl. BTW

  De N°4 Shampoo is een voedende shampoo en herstelt en beschermt het haar. Zelfs beschadigd haar, gespleten punten en pluizig haar. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. N°4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

 • 29,95 incl. BTW

  De Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo is ontworpen om wekelijks te gebruiken in plaats van uw reguliere shampoo en zorgt voor een diepe reiniging om onzuiverheden, build-up en verontreinigende stoffen uit uw haar te verwijderen.

  Geschikt voor alle haartypes en raden wij zeker aan bij vettig haar.

 • 29,95 incl. BTW

  Een zilvershampoo voor beschadigd haar die blond, gehighlight of grijs haar 3x helderder maakt. Deze shampoo versterkt, verzacht en neutraliseert ongewenste gele tinten voor helderder, beter handelbaar haar. De sulfaatvrije, zeer geconcentreerde formule zorgt voor een aanpasbare toning – hoe langer je behandelt, hoe helderder de resultaten.

 • 29,95 incl. BTW

  Een voedende, herstellende conditioner voor ieder haartype. Maakt het haar glanzender, gezonder en handelbaar na ieder gebruik.

 • 29,95 incl. BTW

  Deze “leave-in” styling crème is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang. No.6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. De crème is geschikt voor alle haartypes, vrij van sulfaten, parabenen en gluten en 100% veganistisch.

 • 29,95 incl. BTW

  OLAPLEX No.7 Bonding Oil is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. De Bonding Oil van Olaplex zorgt niet alleen voor een prachtige glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit.

 • 29,95 incl. BTW

  Deze herstellende 4-in-1 masker van OLAPLEX maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar intens en geeft het meer body.

 • 29,95 incl. BTW

  Het ‘anti-damage’ haarschild. Bescherm je haar van dagelijkse beschadigingen met deze gewichtloze, leave-in, siliconen-vrije haar serum om het haar te beschermen van milieuvervuiling tot wel 48 uur lang. De N.9 biedt ook hitte bescherming tot 232°C.

Hoe werkt OLAPLEX?

OLAPLEX heeft verschillende edities; No.0, No.1, No.2, No.3, No.4, No.5, No.6, No.7, No.8 en No.9. No.1 en 2 worden alleen in de salon gebruikt. De producten kunnen worden toegevoegd aan een kleurbehandeling, of worden gebruikt als herstellende haarbehandeling. No.1 wordt gebruikt om het haar te herstellen en No.2 om het haar te versterken.

OLAPLEX No.0 en No.3 t/m No.9 zijn producten geschikt voor thuisgebruik. Met het gebruik van thuisproducten is het effect van een behandeling in de salon nog groter! De bekendste thuisproducten zijn OLAPLEX Hair Perfector No.3 (een thuisbehandeling) en de OLAPLEX Bond Smoother No.6 (een leave in-product).