Voor sterkere, langere en natuurlijk gezonde nagels

Ontdek The GelBottle. Een UK brand dat geboren is met hoge kwaliteit en innovatie in het achterhoofd. The GelBottle biedt een ongelooflijke reeks van meer dan 360 unieke kleuren om aan ieders smaak te voldoen en daarmee een echte trendsetter. The GelBottle is volledig Vegan en Cruelty-Free.

BIAB The GelBottle
BIAB staat voor Builder In A Bottle en is bedacht door het nagelmerk The GelBottle. Het lijkt een beetje op gellak, alleen is dit een extra flexibele en verstevigende gel, die een nagelstyliste speciaal aanbrengt om een natuurlijke en egale nagel te creëren.

De producten van The GelBottle zijn rijk, zeer gepigmenteerd, chipbestendig en bieden een extreem langdurige glans. Daarnaast zijn ze ook vegan, cruelty free en 10-free; de producten bevatten geen formaldehyde, dibutylftalaat, tolueen, formaldehydehars of kamfer.

BIAB in het kort
BIAB is een bouwgel die de sterkte heeft van acryl. Je nagels krijgen hierdoor de kans om optimaal te groeien en maakt het jouw natuurlijke nagels steviger en gezonder. Een BIAB treatment voor iedereen geschikt, ook wanneer je zwakke, broze of beschadigde nagels hebt. BIAB nagels blijven wel 3-4 weken perfect zitten. Handig voor wanneer je op vakantie gaat of als je er representatief en met verzorgde nagels uit wil zien op je werk. Het bespaart tijd, geld én werk als je maar elke 3-4 weken een nagelbehandeling hoeft te boeken.

Bekijk onze prijzen en maak je afspraak!