Simone

Haarspecialist, Permanente Make-up (PMU) specialist

Specialisaties

✓ Brow Lamination
✓ Phi Brows
✓ Perfect ombré/powder Brows
✓ Henna Brows
✓ Lash Volume Lifting
✓ Permanente Make-up (PMU)
✓ Barbier
✓ Balayage
✓ All-round haarspecialist

Ontwikkeling

✓ Haircademy Curling Waves – nov. 2022
✓ Masterclass PMU – Beauty by Demet & Femke – jul. 2022
✓ PMU Perfect Lips, 2021
✓ Mydentity Color by Guy Tang, 2018
✓ Balayage by Roza Sogomonian, 2017
✓ De kappersfabriek Balayage, 2017
✓ Barber Academy The Old School – Shaving Course, 2017
✓ Barber Academy The Old School – Cutting Course, 2016
✓ Kinki Creative Academy, 2013
✓ De school van Mieke Petiet – Masterclass Visagist, 2012

Als klein meisje vond ik het heerlijk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging. Dat ik uiteindelijk voor de kappersopleiding koos was dan ook geen verrassing. Ik begon op mijn 18e al met werken. Ik had altijd al de ambitie om ooit voor mezelf te beginnen, maar dat leek toen nog ver in de toekomst. Na het opdoen van wat werkervaring voelde ik toch vrij snel de drang om door te blijven groeien. Ik besloot om extra opleidingen te doen tot schoonheidsspecialiste, visagiste, permanente make-up artiest en één van mijn grootste passies: barbier.

Maar ik bleef voelen dat ik meer in mijn mars had. Ik besloot daarom in 2014 om op mijn 26e in het diepe te springen en voor mezelf te beginnen. Ik huurde een pand en ging aan de slag. En zo is Be My Guest geboren. Ik heb ervoor gevochten om mijn zaak op te bouwen en onafhankelijk te worden. In het begin werkte ik in mijn eentje, maar stapje voor stapje werd mijn bedrijf steeds iets groter. Ik moest me ook verdiepen in het ondernemen en daar komen vaak dingen bij kijken waar ik zelf niet zo snel aan dacht. Dat ging allemaal met vallen en opstaan, maar het heeft me uiteindelijk alleen maar sterker gemaakt. Als mens én als ondernemer. Ik heb nu een heel mooi team om me heen en ik leef elke dag volgens het motto: “leef je mooiste leven!”

In 2018 konden we het pand naast de salon ook huren en besloten we om de muur door te breken en zo de kapsalon uit te breiden met beautysalon Be My Beauty. Je kan dus bij ons terecht voor alle soorten kapsels, nagelstyling, wenkbrauwstyling en nog veel meer! Kijk bij ‘Prijzen’ welke behandelingen we allemaal aanbieden.

Tot gauw in onze salon! Mijn team en mijn hondje Bibi heten je graag welkom.