Onze permanente make-up behandelingen

We vertellen je graag alles over onze permanente make-up behandelingen, oftewel PMU. Als je op zoek bent naar een langdurige oplossing om jouw uiterlijk te verbeteren, dan is PMU een perfecte keuze. Op deze pagina worden de behandelingen die wij uitvoeren weergegeven.

Powder Brows

Als je droomt van volle, perfect gevormde wenkbrauwen zonder gedoe van dagelijkse make-up, dan zijn Powder Brows misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Tijdens de Powder Brows behandeling wordt met behulp van een speciale techniek pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht om de wenkbrauwen op te vullen en de gewenste vorm te creëren.

Ombré Brows

Ombré Brows kunnen een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een zachtere, poederachtige look voor hun wenkbrauwen. Hierbij krijgen de wenkbrauwen een geleidelijke overgang van licht naar donker, waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter is en naar de staart toe geleidelijk donkerder wordt. Wij helpen je om de juiste permanente make-up behandeling te kiezen die past bij jouw wensen en gezichtskenmerken.

Microblading

Microblading kan een geweldige optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en semi-permanente oplossing voor hun wenkbrauwen. Microblading is een handmatige techniek waarbij fijne naalden worden gebruikt om pigment in de huid te plaatsen, om zo de illusie van natuurlijke haartjes te creëren.

Lip pigmentatie

Lip pigmentatie is een behandeling waarbij pigment in de lippen wordt aangebracht om de lipkleur te verbeteren, de lipcontouren te versterken en de lippen een vollere uitstraling te geven. Het is een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing om de lippen te definiëren en te verbeteren zonder dagelijks make-up te hoeven aanbrengen.

Lip Enlightment

Als je ontevreden bent over je eerdere PMU lip pigmentatie of andere pigmentatie problemen hebt in de lippen, kan een kleurcorrectie voor de lippen (Lip Enlightment) een oplossing zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden van PMU-kleurcorrectie voor de lippen en je helpen om de beste behandelingsopties te kiezen op basis van jouw specifieke behoeften.

Eyeliner

De PMU Eyeliner is een populaire behandeling om de ogen te accentueren en een langdurige, perfecte eyeliner look te creëren. Bij deze behandeling wordt permanente pigmentatie aangebracht langs de wimperrand, waardoor de illusie van een vollere wimperrand wordt gecreëerd, de ogen worden vergroot en de oogvorm wordt verbeterd.

Intralash

PMU Intralash is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele verbetering van de wimperrand zonder een duidelijke eyeliner look. Bij Be My Beauty kan onze ervaren PMU-artist je voorzien van professioneel advies en uitvoering van PMU Intralash om de natuurlijke schoonheid van je ogen te verbeteren.

Belangrijk: Voorafgaand aan het ondergaan van PMU behandelingen, wordt geadviseerd om bij medicatiegebruik eerst advies in te winnen bij een arts. Ook wordt het over het algemeen afgeraden om PMU behandelingen te ondergaan als je zwanger bent of borstvoeding geeft, vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek naar de veiligheid ervan tijdens deze periodes. Het is raadzaam om voorafgaand aan een PMU behandeling tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode overleg te plegen met een arts of lactatiekundige om het risico en de veiligheid te bespreken en de beste beslissing te nemen op basis van jouw individuele situatie. Voor vragen en advies kun je altijd terecht in onze salon.