Ombré Brows

Ombré Brows is een stijl waarbij de wenkbrauwen een geleidelijke overgang van licht naar donker hebben, waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter is en naar de staart toe geleidelijk donkerder wordt. Het resultaat is een zachte, poederachtige look die lijkt op het effect van wenkbrauw poeder of wenkbrauw make-up.

Ombré Brows worden bereikt door gebruik te maken van een machinale techniek waarbij pigment in de huid wordt aangebracht met behulp van een apparaat met naalden. De behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren permanente make-up artist, die de vorm en kleur van de wenkbrauwen aanpast aan de hand van jouw wensen en de natuurlijke kenmerken van het gezicht.

Deze techniek is geschikt voor mensen met verschillende wenkbrauwvormen en -diktes, en kan worden aangepast aan verschillende huidtypes en haarkleuren. Het resultaat is een zachte en natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen, die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

Behandeling

De behandeling begint met een consult, waarbij je samen met onze PMU-artist de gewenste vorm en kleur van je wenkbrauwen bespreekt. Onze artist zal ook rekening houden met de vorm van je gezicht en de natuurlijke haargroei om een resultaat te creëren dat perfect bij jou past. De behandeling zelf is over het algemeen comfortabel, omdat de huid plaatselijk wordt verdoofd.

Het resultaat van Ombré Brows is direct zichtbaar, maar het kan enkele dagen duren voordat het pigment zich volledig heeft ontwikkeld. Het is normaal dat de kleur in de eerste paar dagen iets donkerder lijkt, maar dit zal geleidelijk vervagen tot de gewenste kleur. Het resultaat blijft meestal 1-3 jaar zitten, afhankelijk van verschillende factoren.

Touch-ups

Na de behandeling is er meestal weinig tot geen hersteltijd nodig, maar het is belangrijk om onze nazorginstructies op te volgen om de beste resultaten te behouden. Net als bij andere permanente make-up behandelingen is het aanbevolen om periodieke touch-ups te plannen om de kleur en vorm van de wenkbrauwen fris en mooi te houden.

Prijzen
Vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien. Dat wil jij!
Bekijk prijzen
Behandeling boeken!
Boek vandaag nog en laat je gezicht stralen!
Maak een afspraak!
Adviesgesprek
Ontdek hoe wij jouw wenkbrauwen kunnen transformeren!
Adviesgesprek plannen

Nazorg Ombré Brows

Nazorg na een Ombré Brows behandeling is essentieel voor het behoud van het beste resultaat. Na de behandeling is het belangrijk om gedurende 7 dagen de behandelde wenkbrauwen NIET nat te maken. Tijdens het genezingsproces dien je ook geen gebruik te maken van de zonnebank, minimaal 6 weken na de laatste behandeling. Het wordt aanbevolen om blootstelling aan zonlicht zoveel mogelijk te vermijden, omdat dit kan leiden tot verkleuring van de pigmenten. Na de genezingsperiode is het raadzaam om zonnebrandcrème aan te brengen op de behandelde plekken om de pigmenten te beschermen.

Verder is het na de behandeling belangrijk om de volgende zorginstructies te volgen:

  • Raak de behandelde zone zo min mogelijk aan om infectie te voorkomen.
  • Breng gedurende de eerste week na de behandeling geen make-up aan op de behandelde wenkbrauwen.
  • Gebruik geen make-up of andere producten op de behandelde zone gedurende de eerste week na de behandeling.
  • Probeer overmatig zweten te voorkomen gedurende de eerste week na de behandeling.
  • Volg de nazorginstructies van ons nauwkeurig op en kom indien nodig terug voor eventuele aanvullende nazorg behandelingen.

Mocht je nog vragen hebben over de nazorg van je Ombré Brows behandeling, neem dan gerust contact op.

Belangrijk: Voorafgaand aan het ondergaan van PMU behandelingen, wordt geadviseerd om bij medicatiegebruik eerst advies in te winnen bij een arts. Ook wordt het over het algemeen afgeraden om PMU behandelingen te ondergaan als je zwanger bent of borstvoeding geeft, vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek naar de veiligheid ervan tijdens deze periodes. Het is raadzaam om voorafgaand aan een PMU behandeling tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode overleg te plegen met een arts of lactatiekundige om het risico en de veiligheid te bespreken en de beste beslissing te nemen op basis van jouw individuele situatie. Voor vragen en advies kun je altijd terecht in onze salon.