Powder Brows

De behandeling voor Powder Brows is een geweldige en populaire optie voor mensen die vollere, goed gevormde wenkbrauwen willen zonder een dagelijkse make-up routine. Het is een semi-permanente make-up behandeling die je helpt om je wenkbrauwen er altijd op hun best uit te laten zien, zonder gedoe. Met Powder Brows heb je meteen mooie wenkbrauwen die langdurig blijven zitten, zelfs na het douchen, sporten of zwemmen.

Tijdens de Powder Brows behandeling wordt met behulp van een speciale techniek pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht om de wenkbrauwen op te vullen en de gewenste vorm te creëren. In tegenstelling tot microblading, waarbij individuele haartjes worden getekend, wordt bij Powder Brows de hele wenkbrauw ingekleurd met kleine stipjes, wat resulteert in een zachte, gepoederde look die lijkt op traditionele wenkbrauw make-up.

Een van de voordelen van Powder Brows is dat het geschikt is voor verschillende huidtypen en haartinten. Of je nu blond, bruin of donkerharig bent, de kleur van het pigment kan worden aangepast aan je natuurlijke haarkleur en huidskleur, zodat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien en bij jouw uitstraling passen.

Behandeling

De behandeling begint met een consult, waarbij je samen met onze PMU-artist de gewenste vorm en kleur van je wenkbrauwen bespreekt. Onze artist zal ook rekening houden met de vorm van je gezicht en de natuurlijke haargroei om een resultaat te creëren dat perfect bij jou past. De behandeling zelf is over het algemeen comfortabel, omdat de huid plaatselijk wordt verdoofd. Na de behandeling is er meestal weinig tot geen hersteltijd nodig. Je kunt direct weer je dagelijkse activiteiten oppakken, maar het is belangrijk om de nazorginstructies op te volgen om de beste resultaten te behouden.

Het resultaat van Powder Brows is direct zichtbaar, maar het kan enkele dagen duren voordat het pigment zich volledig heeft ontwikkeld. Het is normaal dat de kleur in de eerste paar dagen iets donkerder lijkt, maar dit zal geleidelijk vervagen tot de gewenste kleur. Het resultaat blijft meestal 1-3 jaar zitten, afhankelijk van verschillende factoren.

Touch-ups

Het onderhouden van je Powder Brows is eenvoudig. Periodieke touch-ups kunnen nodig zijn om de kleur fris en levendig te houden, maar over het algemeen vereist het weinig inspanning om je Powder Brows in topconditie te houden.

Prijzen
Vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien. Dat wil jij!
Bekijk prijzen
Behandeling boeken!
Boek vandaag nog en laat je gezicht stralen!
Maak een afspraak!
Adviesgesprek
Ontdek hoe wij jouw wenkbrauwen kunnen transformeren!
Adviesgesprek plannen

Nazorg Powder Brows

Nazorg na een Powder Brows behandeling is essentieel voor het behoud van het beste resultaat. Na de behandeling is het belangrijk om gedurende 7 dagen de behandelde wenkbrauwen NIET nat te maken. Tijdens het genezingsproces dien je ook geen gebruik te maken van de zonnebank, minimaal 6 weken na de laatste behandeling. Het wordt aanbevolen om blootstelling aan zonlicht zoveel mogelijk te vermijden, omdat dit kan leiden tot verkleuring van de pigmenten. Na de genezingsperiode is het raadzaam om zonnebrandcrème aan te brengen op de behandelde plekken om de pigmenten te beschermen.

Verder is het na de behandeling belangrijk om de volgende zorginstructies te volgen:

  • Raak de behandelde zone zo min mogelijk aan om infectie te voorkomen.
  • Breng gedurende de eerste week na de behandeling geen make-up aan op de behandelde wenkbrauwen.
  • Gebruik geen make-up of andere producten op de behandelde zone gedurende de eerste week na de behandeling.
  • Probeer overmatig zweten te voorkomen gedurende de eerste week na de behandeling.
  • Volg de nazorginstructies van ons nauwkeurig op en kom indien nodig terug voor eventuele aanvullende nazorgbehandelingen.

Mocht je nog vragen hebben over de nazorg van je Powder Brows behandeling, neem dan gerust contact op.

Belangrijk: Voorafgaand aan het ondergaan van PMU behandelingen, wordt geadviseerd om bij medicatiegebruik eerst advies in te winnen bij een arts. Ook wordt het over het algemeen afgeraden om PMU behandelingen te ondergaan als je zwanger bent of borstvoeding geeft, vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek naar de veiligheid ervan tijdens deze periodes. Het is raadzaam om voorafgaand aan een PMU behandeling tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode overleg te plegen met een arts of lactatiekundige om het risico en de veiligheid te bespreken en de beste beslissing te nemen op basis van jouw individuele situatie. Voor vragen en advies kun je altijd terecht in onze salon.