Meest gekozen
Balayage, inclusief toner en oxilock treatment
Bekijk prijzen
Combinatie brows
inclusief aftercare en brow shaping
Bekijk prijzen
Haarverzorging
Dames, heren en kinderen kunnen bij ons terecht
Bekijk prijzen
Wassen, knippen & drogen 32,50
Wassen, knippen & drogen, lang haar 35,00
Wassen & model föhnen, kort haar 20,00
Wassen & model föhnen, half lang haar 25,00
Wassen & model föhnen, lang haar *34,50
Krullen of stijlen v.a. 34,50
Bruidskapsel & visagie Op aanvraag

Neem voor de bruidskapsels en visagie telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De beste verzorging voor in huis!

 • 19,95 incl. BTW

  Medium pomade: The best for the best! De medium pomade is makkelijk smeerbaar en heeft een medium hold en shine. Met deze door barbiers samengestelde medium pomade kun je je haar in elk gewenst model stylen van side part tot slick back! Alles wat je nodig hebt om je dag stralend te beginnen. Zoals wij altijd zeggen “no matter what happens STAY GOLDEN!”

 • Salon Be My Guest | Kapsalon Almere | Ocrys Bandha
  29,95 incl. BTW

  Ontdek de betoverende geursignatuur van de Bandha Ocrys-lijn, in de vorm van geparfumeerd water verrijkt met hyaluronzuur. Deze speciale formule is ontworpen om als laatste stap te gebruiken, waardoor de geur van je haarverzorgingsritueel nog intenser wordt. Daarnaast fungeert het als een heerlijk haarparfum. Creëer een blijvende indruk met de heerlijke geur die je haar omhult.

 • Salon Be My Guest | Kapsalon Almere | Jean Paul Mynè Keratin Plus Empower Refurbishing Mask
  31,95 incl. BTW

  Ervaar de ultieme kracht van herstel en hydratatie met de Keratin Plus Empower Refurbishing Mask van Jean Paul Mynè – voor glanzend en veerkrachtig haar dat straalt van gezondheid!

  De Keratin Plus Empower Refurbishing Mask is het ideale masker om de haarvezels te herstellen en te regenereren dankzij de exclusieve OXILAMINE®-technologie. Verrijkt met plantaardige polypeptiden en oligopeptiden afgeleid van granen en peulvruchten, versterkt dit masker de herstructurerende en verzachtende werking van de shampoo. Het is ook perfect voor het reconstrueren van beschadigde haarvezels, om ze langdurig in optimale conditie te houden. Dankzij de progressieve werking wordt de haarstructuur geleidelijk aan dikker en sterker.

  Specifieke voordelen:
  – Verbetert de weerstand tegen breuk
  – Hygroscopische kracht: behoudt alles wat het haar gehydrateerd houdt
  – Progressieve haarverdikking
  – ‘Fast drying’-effect
  – ‘Easy styling’-effect
  – ‘Sealed ends’-effect

 • Salon Be My Guest | Kapsalon Almere | Ocrys Deva
  29,95 incl. BTW

  Ontdek de betoverende geursignatuur van de Deva Ocrys-lijn, in de vorm van geparfumeerd water verrijkt met hyaluronzuur. Deze speciale formule is ontworpen om als laatste stap te gebruiken, waardoor de geur van je haarverzorgingsritueel nog intenser wordt. Daarnaast fungeert het als een heerlijk haarparfum. Creëer een blijvende indruk met de heerlijke geur die je haar omhult.

Wassen & knippen 29,50
Wassen, knippen & baard 38,50
Tondeuse coupe, één lengte 17,50
Contouren 9,50
Knippen – wekelijkse touch up 20,00
Men shaving 30,00
Baard verzorging/bijwerken 17,50

Gebruik deze toppers voor een natuurlijke look

 • 19,95 incl. BTW

  De Stay Golden Therapy Shampoo verfrist en verkoelt haar en hoofdhuid: voor een frisse wasbeurt!

 • 19,95 incl. BTW

  Medium pomade: The best for the best! De medium pomade is makkelijk smeerbaar en heeft een medium hold en shine. Met deze door barbiers samengestelde medium pomade kun je je haar in elk gewenst model stylen van side part tot slick back! Alles wat je nodig hebt om je dag stralend te beginnen. Zoals wij altijd zeggen “no matter what happens STAY GOLDEN!”

 • 19,95 incl. BTW

  Matte crème: The best for the best! Stay Golden matte crème op waterbasis is makkelijk smeerbaar & uitwasbaar. Heeft een medium hold en zorgt voor een natuurlijke look. Zoals wij altijd zeggen “no matter what happens STAY GOLDEN!”

 • 19,95 incl. BTW

  Mat pomade: The best for the best! De matte pomade is makkelijk smeerbaar maar stevig in het haar! Ga jij voor een natuurlijke of messy look? Dan is de matte pomade voor jou de beste keuze. Zoals wij altijd zeggen “no matter what happens STAY GOLDEN!”

Knippen – 0 t/m 1,5 jaar 16,00
Knippen – 1,5 t/m 4 jaar 21,00
Knippen – 5 t/m 10 jaar 24,50
Figuren creëren in het haar 8,50

Een mooi aandenken van de eerste knipbeurt

Uitgroei 47,50 *
Egale kleur 70,00 *
Toner 35,00
Toner, lang haar *55,00
Foliekleuring (highlights), 1/4 55,00
Foliekleuring (highlights), 2/4 75,00
Foliekleuring (highlights), scalp *90,00
Foliekleuring (highlights), 4/4, lang haar – hele hoofd *135,00
Balayage, incl. toner en oxilock treatment, half lang haar 225,00
Balayage, incl. toner en oxilock treatment, lang haar 275,00

* = vanaf prijs. Er kan een toeslag berekend worden voor dik en/of langer haar. Dit in verband met extra tijd en/of producten die we hiervoor nodig hebben. Bij ontkleurings behandelingen, zoals high lights, gebruiken wij altijd een beschermingskuur van Oxilock. De kosten hiervan vindt je onder ‘treatments’. De kosten van Oxilock zijn niet mee berekend met de bovengenoemde prijs, tenzij anders vermeld.

Jij wilt toch ook het beste voor je haar?

 • Salon Be My Guest | Kapsalon Almere | Ocrys Full Body
  21,45 incl. BTW

  De Full-Body productlijn is de ideale keuze voor diegenen die fijn haar hebben en op zoek zijn naar meer volume, veerkracht en vitaliteit. Het is een verfrissend ritueel dat het haar transformeert en zorgt voor een prachtige, levendige uitstraling.

  Met de Full-Body Shampoo wordt het haar gereinigd en tegelijkertijd krijgt het een langdurig volume en structuur. Het maakt het haar levendig en geeft het een stralende glans, vooral bij fijn haar. Daarnaast versterkt deze shampoo de haarvezels, waardoor het haar sterker en veerkrachtiger wordt.

 • Salon Be My Guest | Kapsalon Almere | Ocrys Hatha
  11,95 incl. BTW

  Speciaal voor beschadigd en behandeld haar – Het helpt gestresst haar te herstellen dankzij het unieke OXILOCK PLASMA complex. Gebruik op lange termijn zal blijvend effect hebben. Hatha is ideal voor chemisch beschadigd haar.

  “Het woord Hatha bestaat uit twee lettergrepen; HA + THA. HA verwijst naar de kwaliteiten van de zon, terwijl THA verwijst naar de eigenschappen van de maan. In het Sanskriet geeft het de zoektocht naar het evenwicht tussen de zon en de maan weer. Voor Ocrys is de Hatha lijn de beste oplossing voor geblondeerd en beschadigd haar.”

 • Salon Be My Guest | Kapsalon Almere | Ocrys Full Body
  23,45 incl. BTW

  De Full-Body productlijn is de ideale keuze voor diegenen die fijn haar hebben en op zoek zijn naar meer volume, veerkracht en vitaliteit. Het is een verfrissend ritueel dat het haar transformeert en zorgt voor een prachtige, levendige uitstraling.

  Deze conditioner, rijk aan natuurlijke ingrediënten, zorgt voor intensieve hydratatie en voeding van het haar. Het helpt bij het ontwarren van het haar, waardoor het gemakkelijk doorkambaar wordt. Bovendien draagt de conditioner bij aan het versterken van de haarvezels, wat resulteert in gezonder en veerkrachtiger haar.

 • 22,95 incl. BTW

  Kleurshampoo om je haar te wassen en bruin haar een kastanje-bruine gloed te geven.

Haarmasker 9,50

Na het kleuren is het altijd verstandig om een verzorgend masker in je haar te doen. Ook is een masker erg fijn voor thuis of eventueel bij een knipbeurt.

Oxilock Plasma Amazing, kort haar 25,00
Oxilock Plasma Amazing, half lang haar 30,00
Oxilock Plasma Amazing, lang haar 40,00
Oxilock Plasma Amazing, extra lang haar 50,00

Oxilock kan zowel door de verf/blondeer, maar ook als aparte herstel behandeling voor het haar. Lees meer over de Oxilock behandelingen.

Oxilock Plasma Reset 50,00

Door een reset behandeling uit te voeren op het haar worden mineralen, oxidanten, metalen, kalk, chloor, siliconen en andere onzuiverheden uit het haar verwijderd. Dit geeft jouw haar weer glans, volume, hanteerbaarheid en kracht terug. Lees meer over de Oxilock behandelingen.

Keratin Gold, kort haar v.a. 150,00
Keratin Gold, half lang haar v.a. 250,00
Keratin Gold, lang haar v.a. 325,00
Keratin Gold, extra lang of dik haar v.a. 400,00
Keratin Gold, uitgroei tot 10 maanden Op aanvraag

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Lees meer over de Keratin Gold behandeling.

Keratin Plus Infinity / Infinity ICE, kort haar v.a. 125,00
Keratin Plus Infinity / Infinity ICE, half lang haar v.a. 180,00
Keratin Plus Infinity / Infinity ICE, lang haar v.a. 275,00
Keratin Plus Infinity / Infinity ICE, extra lang of dik haar v.a. 325,00

De Keratine Plus Infinity is een speciale behandeling die geschikt is voor alle haartypen en het haar glad maakt, herstelt en intens verzorgd. Lees meer over de Keratin Infinity behandelingen.

Botox Thermo Repair, kort haar v.a. 95,00
Botox Thermo Repair, half lang haar v.a. 120,00
Botox Thermo Repair, lang haar v.a. 150,00
Botox Thermo Repair, extra lang of dik haar v.a. 175,00

Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar. Lees meer over de Botox Thermo Repair behandeling.

Alle bovengenoemde prijzen van de treatments zijn exclusief producten en knippen.

Werkwijze
Plan online een adviesgesprek in voor de Microweft Extensions. Wij bespreken dan de wensen en bekijken welke kleur matched met de Weft. Hierna vragen wij een aanbetaling van €150 en bestellen wij het haar voor jou. Vervolgens zullen wij een afspraak inplannen om de Mircoweft Extensions te plaatsen en zullen wij het haar modelleren en stijlen.

Wij adviseren om de Mircoweft Extensions elke 6/8 weken op te hogen. Hierdoor onderhoud je je eigen haar zonder schade aan te brengen. Humano Hair Weft Extensions blijft ongeveer 6/8 (+) maanden mooi, indien je onze advies opvolgt. Ook geven wij 3 maanden garantie op de wefts na het juist behandelen van het haar!

Lengte 40 centimeter
1 baan, 50gr 260,00
2 banen, 100gr 450,00
3 banen, 150gr 650,00
Lengte 55 centimeter
1 baan, 60gr 300,00
2 banen, 120gr 550,00
3 banen, 180gr 800,00
Lengte 65 centimeter
1 baan, 70gr 345,00
2 banen, 140gr 620,00
3 banen, 210gr 880,00

*3 maanden garantie op het haar indien de producten worden gebruikt van humanohair + elke 6/8 weken worden opgehoogd.

Mircoblading
nabehandeling binnen 2 maanden, aftercare en brow shaping
300,00
35,00
Powder brows / Ombré brows
nabehandeling binnen 2 maanden, aftercare en brow shaping
300,00
60,00
Combinatie brows
nabehandeling binnen 2 maanden, aftercare en brow shaping
300,00
90,00
Touch up na 6 maanden 80,00
Touch up na 1 jaar 175,00
Touch up na 2 jaar 275,00
Perfect lips (lippigmentatie)
nabehandeling binnen 2 maanden en aftercare
300,00
95,00
Touch up na 6 maanden 100,00
Touch up na 1 jaar 195,00
Touch up na 2 jaar 295,00
Lip enlightment (kleurcorrectie)
nabehandeling binnen 2 maanden en aftercare
350,00
100,00
Touch up na 6 maanden 100,00
Touch up na 1 jaar 250,00
Touch up na 2 jaar 350,00
Eyeliner boven 250,00
Eyeliner onder 250,00
Eyeliner boven + onder 450,00
Touch up na 6 maanden 80,00
Touch up na 1 jaar 175,00
Touch up na 2 jaar 200,00
Intralash (wimperrand) boven 200,00
Intralash (wimperrand) onder 200,00
Intralash (wimperrand) boven + onder 375,00
Beauty spot (moedervlek) 50,00
Wenkbrauwen
Verven 15,00
Waxen 17,50
Waxen + verven 30,00
Henna + waxen 33,50
Brow lamination (lifting) 40,00
Brow lamination (lifting) & verven 50,00
Wimpers
Verven 17,50
Lash lifting 40,00
Lash lifting + verven 50,00

Onderhoudsproducten

 • LAATSTE KANS! op=op
  18,95 incl. BTW

  Met deze Brow Soap van Eyebrow Mommy kun jij zelf perfecte wenkbrauwen creëren. Deze soap is speciaal ontwikkeld om je wenkbrauwen fluffy maken en zorgt ervoor dat deze de hele dag mooi in shape blijven.

Biab – incl. manicure treatment 50,00
Biab met gellak – incl. manicure treatment 55,00
Biab french – incl. manicure treatment 65,00
Biab babyboom – incl. manicure treatment 65,00
Gel polish excl. manicure 35,00
Biab verwijderen 15,00
Nailart (per nagel) 1,50
Manicure treatment los 20,00
Gebit
Swarovski Tandkristal 30,00
Festival Hair: Get ready with me!
Vlechtjes incl. glitter 25,50

Alle prijzen zijn in euro’s en incl. de wettelijke BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.