Salonreglement

Welkom bij Salon Be My Guest!

Voordat je een afspraak maakt, willen we je graag op de hoogte brengen van ons salonreglement. Geen zorgen, het zijn gewoon een paar praktische richtlijnen die ervoor zorgen dat alles vlot verloopt. Neem even de tijd om ons salonreglement door te lezen voordat je de afspraak bevestigt. Het draagt bij aan een professionele en respectvolle omgeving waarin we met plezier voor je klaarstaan.

Belangrijk om te weten: bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn er simpelweg om zowel jou als onze dienstverlening te beschermen.

Aanbetaling
Bij het maken van een online afspraak vragen wij een minimale aanbetaling voor de behandeling. Deze aanbetaling is niet restitueerbaar. Indien je de afspraak tijdig verplaatst, kan de aanbetaling worden verrekend.

Gereserveerde tijd
Op tijd komen is belangrijk. Bel ons tijdig als je dreigt te laat te komen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Bij meer dan 15 minuten vertraging kunnen wij je mogelijk niet meer van dienst zijn vanwege andere geplande afspraken.

No-shows
Bij een no-show brengen wij de volledige behandeling in rekening. Niet-betaalde rekeningen leiden tot inschakeling van een incassobureau. Wij waarderen het besef dat onze tijd kostbaar is.

Verhinderd
Ben je verhinderd? Zeg de afspraak dan minstens 48 uur van tevoren kosteloos af. Bij verzuim hiervan brengen wij 100% van de behandeling in rekening. Niet-betaalde bedragen resulteren in het blokkeren van verdere afspraken en sluiting van je online account.

Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel, en wij streven naar een professionele omgang. Wij hopen op je begrip en bedanken je voor het vertrouwen! We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen voor een fijne ervaring. Maak hier jouw afspraak.

Liefs,
Team Be My Guest!