Ontdek onze exclusieve en luxueuze haar treatments

Treatments | Keratin | Salon Be My Guest | Kapper Almere

Keratin Gold

De Keratin Gold is een ideale, formaldehydevrije behandeling voor sterk, krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar. Het biedt een veilige en gezonde manier om je haar te ontkrullen en herstelt de glans, vermindert volume en maakt je haar permanent stijl. Het resultaat is stralend glanzend en gezond uitziend haar tot ruim een half jaar, zelfs na veelvuldig wassen. De uitgroei hoeft pas tussen de 6 en 8 maanden bijgewerkt te worden, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is.

Keratin Plus Infinity

De Keratin Plus Infinity is een formaldehydevrije keratinebehandeling die je haar verzacht, disciplineert en herstelt. Je krijgt een intens glad resultaat, afhankelijk van jouw wensen. Deze behandeling maakt je haar tot zeven maanden stijl, mits je thuis de juiste producten gebruikt. Het is multi-inzetbaar en beschermt je haar tegen weersinvloeden, zonder het te beschadigen.

Keratin Plus Infinity ICE

De Keratin Plus Infinity ICE is een formaldehydevrije keratinebehandeling die stijl en pluisvrij haar tot 7 maanden garandeert. Deze behandeling is geschikt voor blond, geblondeerd of wit haar, omdat er violet aan is toegevoegd om verkleuring tegen te gaan. Het resultaat hangt af van de wens van de klant en de conditie van het haar.

Treatments | Oxilock | Salon Be My Guest | Kapper Almere

Oxilock Plasma Amazing

De Oxilock Plasma Amazing behandeling is speciaal ontworpen voor extreem beschadigd haar en biedt een drievoudig herstelvermogen voor haar dat beschadigd is door chemische of andere agressieve behandelingen. Het verminderd het afbreken van het haar en herstelt de haarvezels. De behandeling kan op drie verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van het gewenste resultaat: als detox en intensief herstellende behandeling, als herstelbehandeling, of tijdens een uitgroeibehandeling.

Oxilock Plasma Reset

Met de Oxilock Plasma Reset behandeling wordt de gezondheid van het haar en de hoofdhuid verbeterd. Het is een natuurlijke detox die zware metalen, zoals siliconen, kalk, oxidanten en chloor, verwijdert. Het resultaat is gezond, glanzend en sterk haar. Na de behandeling is het haar hersteld en schoon, waardoor het beter reageert op verdere behandelingen. De Reset zorgt voor herstel van glans, volume, hanteerbaarheid en kracht van het haar. Je kunt kiezen uit een lichte, medium en intensieve detox, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Treatments | Thermo Repair | Salon Be My Guest | Kapper Almere

Botox Thermo Repair

De Botox Thermo Repair behandeling is een verjongingssensatie voor het haar. Het maakt het haar sterker dan ooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar tegen chemische behandelingen en thermische stress. Om het beste resultaat te behalen wordt aanbevolen om de behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen, afhankelijk van hoe vaak het haar wordt gewassen.